Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kies een categorie en vind antwoorden op veelgestelde vragen

Duracell

BATTERIJEN

Show / hide

Waarom zijn de Duracell Hearing Aid-batterijen anders dan andere batterijen voor gehoorapparaat?

De Duracell Hearing Aid-batterijen zijn eenvoudig te gebruiken, zijn verpakt in een handig plastic doosje en zijn voorzien van een lange lus, zodat ze gemakkelijk in het apparaat kunnen worden geplaatst.
Show / hide

Welke Duracell-batterijen zijn het best geschikt voor dagelijks gebruikte apparaten, zoals een afstandsbediening, digitale camera, MP3-speler en gemotoriseerd speelgoed?

De Duracell Ultra Power is de beste en krachtigste alkalinebatterij die Duracell ooit aangeboden heeft, voor alle apparaten.
Show / hide

Zijn alle Duracell Ultra Power-batterijen nog altijd voorzien van de POWERCHECK-functie?

Ja, iedere Duracell Ultra Power is voorzien van de POWERCHECK-functie, behalve de 9V-batterij. POWERCHECK is een geïntegreerde tester waardoor u altijd kunt nagaan hoeveel energie de batterij nog bevat.
Show / hide

Mag ik Plus Power-batterijen voor alle apparaten gebruiken?

De Duracell Plus Power-batterijen leveren betrouwbare prestaties op al uw apparaten.
Show / hide

Is de Duracell Ultra Power nog steeds voorzien van de Powercheck op de batterij?

Ja, elke Duracell Ultra Power-batterij heeft POWERCHECK, behalve onze 9V batterij. POWERCHECK is de geïntegreerde tester die u laat weten hoeveel energie de batterij nog bevat.
Show / hide

Wat zijn de beste alkalinebatterijen op het vlak van prestaties in het Duracell-portfolio?

Duracell Ultra Power is onze nummer 1 voor alle apparaten.
Show / hide

Wat is het verschil tussen lithium- en alkalinebatterijen?

Lithium- en alkalinebatterijen zijn gebaseerd op verschillende chemische principes, om maximaal te presteren in verschillende soorten apparaten. Lithiumbatterijen zijn licht en compact en hebben vaak speciale afmetingen voor gebruik in specifieke apparaten.
Show / hide

Mag ik verschillende types batterijen samen gebruiken?

Nee, verschillende types batterijen zijn bedoeld voor verschillende toepassingen. Door een lithiumbatterij te combineren met een alkalinebatterij zal de prestatie van het apparaat niet verbeteren. Het zal zelfs het prestatievermogen verminderen en kan uw apparaat beschadigen. Bovendien kunnen de batterijen gaan lekken of scheuren. Gebruik ook geen batterijen van verschillende merken samen in één apparaat. Als u dat wel doet, zullen de algemene prestaties afnemen en kunnen de batterijen gaan lekken of scheuren. Wij raden aan in één apparaat steeds hetzelfde type batterijen te gebruiken.
Duracell Duracell

Contact opnemen

Kunt u uw antwoord niet vinden? Stuur ons een bericht en krijg een antwoord binnen 48 uur.

Contact opnemen

Consumenten lijn:

Netherlands - 0800 265 8616