Levensuur van Duracell batterijen: gaan lang mee!

Zorgdragen
voor mijn
gezondheid

Bij Duracell zijn wij er trots op dat ons merk wordt vertrouwd door tal van artsen en apothekers; wij zijn ook trots dat onze batterijen worden gebruikt om uw apparaten en die van uw kinderen van stroom te voorzien. Onze batterijen zijn er voor u en bieden u een betrouwbare babyfoonbatterij aan zodat u weer een zorg minder heeft. Of een batterij voor uw digitale thermometer wanneer u ziek bent. Wij weten dat u geen compromissen aanvaardt wanneer het gaat om de gezondheid van uw gezin. Wij aanvaarden er dan ook geen in onze producten.

AANGEDREVEN MET DURACELL

Duracell Batterijen voor gehoorapparaat

MIS NOOIT EEN DEUNTJE MET DURACELL BATTERIJEN VOOR GEHOORAPPARAAT

Mis nooit een noot in een deuntje of een woord in een conversatie. Het leven heeft veel kostbare momenten waar we allemaal ten volle van willen genieten. Dat motiveert Duracell om betrouwbare, duurzame en kwikvrije batterijen voor gehoorapparaat te maken. Door de extralange EasyTabs zijn onze batterijen voor gehoorapparaat makkelijk te gebruiken, te vervangen en te verwijderen. Duracells lichte, maar sterke verpakking houdt niet alleen uw batterijen veilig, maar is ook gemakkelijk te openen en eenvoudig te hanteren. Dankzij Duracells systeem met kleurcodes is het heel eenvoudig om de juiste batterij voor uw apparaat te kiezen. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 10, 13, 312 en 675.

Meer te weten komen

Duralock

DUURZAME STROOM, ZELFS NA EEN BEWAARTIJD VAN 4 JAAR

Wist u dat de meeste batterijen na verloop van tijd hun energie verliezen, zelfs als ze niet worden gebruikt? Door chemische reacties kunnen de actieve bestanddelen opraken, waardoor de stroom afneemt. U kunt erop vertrouwen dat de Duracell hoorapparaatbatterijen met Duralock Preserve-technologie zorgen voor een garantie van 4 jaar als de batterijen in de verpakking worden bewaard.

Meer te weten komen
Stroom voor alle leeftijden

VOOR EEN GEZOND, ZORGENLOOS LEVEN

Met de tijd wordt u afhankelijk van apparaten die u helpen om uw gezondheid in de gaten te houden. U Kunt vertrouwen op Duracell als het gaat om uw glucosemeter- en hartslagmonitorbatterijen. Gebruik Duracell batterijen voor uw medische apparaten en maak u geen zorgen meer over het vervangen van lage kwaliteit batterijen.

Meer te weten komen

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Vorige
Productbeoordeling
4.6/5

Duracell Ultra alkaline AA-batterijen

TOT 100% MEER POWER*

*Bij batterijen van AA-formaat in vergelijking met de minimale gemiddelde duur van de IEC digitale camera test 2015. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruikspatroon. (www.iec.ch)

Kies een aantal
Koop nu
Productbeoordeling
0/5

Duracell Hearing Aid-batterijen maat 10

De Duracell Hearing Aid-batterij maat 10 - een kwikvrije batterij die lang meegaat

Kies een aantal
Koop nu
Productbeoordeling
5/5

De Duracell Specialty 2032 Lithium-knoopcelbatterij 3V

Duracell 2032 Lithium-knoopcelbatterijen - tot 50% meer vermogen

(In vergelijking met de minimale gemiddelde duur van 2032, 2025 en 2016-lithium-knoopcelbatterijen in de standaardcapaciteitstest van IEC. Resultaten kunnen variëren per apparaat en gebruikspatroon.)

Kies een aantal
Koop nu
Volgende